fbpx

Den britiske pop-kvartet Bastille annoncerer forårskoncert på dansk grund

Foto: PR


Så er der godt nyt til alle Bastille-fans! Den britiske popkvartet har netop annonceret at de endnu engang vender snuden mod Danmark, når de den 17. februar giver koncert på Tap1.

Den Londonbaserede pop-gruppe Bastille, der netop har løftet sløret for en kommende forårskoncert i Danmark, er tilsyneladende ret vilde med at spille på dansk grund. Med koncerter på både Smukfest, Roskilde Festival, Northside og senest dette års Tinderbox Festival, har de engelske gutter været flittige til at lægge vejen forbi med deres poppede lydunivers.

Den engelske firkløver slog for alvor igennem i 2013, hvor singlen “Pompeii” strøg direkte ind som det mest streamede nummer i Englands historie, med hele 26 millioner streams. Samme år udkom gruppens debutalbum Bad Blood, der i 2016 blev fulgt op af det dansegarante album Wild World. Og rygterne lyder, at briterne er i fuld gang med at brygge på deres tredje album Doom Days, der forhåbentligt er på gaden i starten af 2019.

Bastille har luftet, at det kommende album bliver et “apokalyptisk festalbum” med et tvist af rave. Er du til melodiske, energiske og dansevenlige tracks, kan du roligt planlægge en tur til Tap1, når popkvartetten den 17. februar lægger vejen forbi – indtil da kan du give den populære single “Pompeii” et lyt her.

Tags:
,
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com