fbpx

Den norske pop-dronning Sigrid har udgivet det nye slagkraftige nummer “Sucker Punch”

Foto: Elspeth Merry


Der har i de sidste par år virkelig været vind i sejlene hos den unge norske popdarling Sigrid. Nu er den yndige unge sangerinde ude med nyt musik i form af den lækre single “Sucker Punch”.  

Efter udgivelsen af hittet “Don’t Kill My Vibe” fra 2017 har den unge norske singer-songwriter Sigrid opnået stor international succes. Senere er det blevet til yderligere succes med store hits såsom “Everybody Knows” og “Strangers”, hvor sidstnævnte har opnået næsten 60 millioner streams på Spotify.

Nu er der så nyt fra den unge norske kunstner i form af den slagkraftige single “Sucker Punch” der kommer i kølvandet på hendes nyligt-udgivet og storroste EP Raw. “Sucker Punch” er en festlig ørehænger, der via en blanding mellem finurlige, skæve melodier og den unge sangers fejlfrie og smukke vokal, kan sparke din weekend i gang på en nærmest legende og eksperimenterende måde.

Den kun 22-årige Sigrid, der er født og opvokset i den norske by Ålesund, manifesterer med singlen “Sucker Punch” sin rolle som en af nutidens mest spændende nordiske popartister og understreger det faktum, at vi kun har set en brøkdel af, hvad kunstnerens enorme potentiale og talent kan levere af ørehængende og energisk popmusik.

Lyt til den nye single her, og sæt din weekend i gang på lækker manér:

Tags:
Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com