fbpx

Den urbane london-artist Olah Bliss er på banen med singlen “Right Here”

Foto: Jack El-Hariry

Endnu en london-artist er spiret op af den urbane undergrundsmuld. Vi har fået øje på den unge future-trap-artist OLAH BLISS, der er aktuel med den dugfriske single “Right Here”.
London urban-scenen blomstrer: først og fremmest med kunstnere som Jorja Smith, Mabel, RAYE, Ray BLK, Stefflon Don – og nu også den britiske future trap-sanger OLAH BLISS. Den unge artist har virkelig formået at finde det helt rigtige tidspunkt til at kickstarte sin karriere, i en tid hvor det myldrer frem med dygtige london-artister.
Den unge musiker er på banen med den ørehængende lo-fi-trap-single “Right Here” og tilhørende musikvideo. Særligt iørefaldende er OLAHs karakteristiske og luftige vokal, der akkompagneres af en tung bas og et laid-back beat – nummeret er desuden toppet af med seksuelt ladet downtempo-trap. Hun er et friskt pust til den britiske musikscene, der ellers er godt kørende for tiden, og vi må sige, at singlen er lidt af en magtpræstation fra den unge londoner.
OLAH BLISS bryder på mange måder med konventionerne, både i hendes musik, men også i promoveringen heraf. “Right Here” er den anden single i rækken fra den britiske artist, der udkommer i kølvandet på singlen “Tell Me”. Begge numre er udgivet via AWAL/KOBALT som en del af projektet SITUATIONSHIPS, der har en slags playliste-funktion.
Londonartisten har allerede opbygget en god portion erfaring med at performe, og har både givet koncerter på festivaler og ageret support på udsolgte venues, for kunstnere som Rag’N’Bone Man, The Herbaliser, Hopsin og Talib Kweli.
Du kan høre (og se) den lækre single “Right Here” fra OLAH BLISS her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com