fbpx

Det australske talent Tash Sultana annoncerer sommerkoncert i København

Foto: Dara Munnis

Der er godt nyt til alle fans af den australske Tash Sultana! Den unge artist har netop føjet en københavn-koncert til sin verdenstourne, i sommeren 2019.
Det australske pop-talent Tash Sultana har netop annonceret, at Danmark er skrevet på listen, når hun begiver sig ud på en omfattende verdensturne i 2019. Den 23-årige australier, der skød sin musikalske karriere i gang som gademusikant i Melbourne, debuterede den 31. august med det anmelderroste album Flow State. 
Den unge kunstner udgav i 2016 den skønne single “Jungle”, der for alvor kickstartede hendes karriere. Nummeret, der blev skrevet efter hun kom sig over en alvorlig stof-psykose, er den dag i dag streamet intet mindre end 56 millioner gange på Spotify (hvilket er ret imponerende!). Der er ingen tvivl om at Tash er født med et ganske særligt musikalsk talent, og ud over at spille og producere sine egne sange, mestrer den unge musiker hele 15 forskellige instrumenter.
Tash har allerede spillet for udsolgte venues rundt omkring i verden, og drager i 2019 ud på en omfattende verdensturne. For første gang vender den australske artist næsen mod Danmark, når hun søndag den 28. juli byder på koncert i K.B. Hallen.
Du kan give hendes single “Jungle” et lyt her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com