fbpx

Det danske hiphop-stjerneskud Jack Prince udgiver dobbelt-singlen Reckless/Forrest Slump

Foto: Jakob Knudsen

Den talentfulde hiphop-kunstner Jack Prince har udgivet dobbelt-singlen “Reckless/Forrest Slump” og giver dermed nye smagsprøver på sin internationale lyd.  
Den dansk-amerikanske rapper Jack Prince udgav tilbage i april sin debut-EP New.Wav, som vi blandt andet roste for sine fængende hooks, gode omkvæd og musikalske eksperimentering. Nu er der så igen nyt fra den talentfulde Københavner i form af dobbelt-singlen “Reckless/Forrest Slump” – to sange der på hver sin måde cementerer den unge kunstners internationale potentiale.
Den første del af singleudspillet “Reckless” har en positiv og meget melodisk lyd, der nærmest sender tankerne over på en rapper som amerikanske Kid Ink. Sangen er bygget op af blide, men up-beat toner og finurlige melodier, hvor især omkvædet gør tracket til en ørehængende en af slagsen, som desuden vil begå sig godt på et dansegulv.
Men hvor nummeret “Reckless”, både melodi- og lydmæssigt, er et mere positivt track, er den anden del af dobbelt-singlen, “Forrest Slump”, noget mere hård og tung.  Sangen er lavet i samarbejde med kunstneren MADMANMAX, som, ligesom Jack Prince er en del af det nye, københavnske hiphoplabel Thursday Records. Det energiske track har et slagkraftigt beat, hvor en blanding af dyb, gennemgående bas svedigt akkompagneres af de to unge rapperes overbevisende “bars-spitting” og flydende lyrics.
Med de to numre, produceret Lukas Leth, viser Jack Prince, at han mestrer forskellige dele af hiphoppens store univers – tag selv et lyt:

Tags:
Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com