fbpx

Dine bedste spanske venner Hinds er tilbage med den nye sommerlige single “British Mind” og tilhørende video

Foto: Cameron Watson

Der er sommer og sol på den nye single, “British Mind”, fra Madrid-kvartetten Hinds, som også har sluppet en tilhørende og ligeledes solbeskinnet video. 
De fire spanske lofi- og til tider garagerockende piger i Hinds er tilbage med en single, der indikerer mere sol og sommer, end når man umiddelbart lige kigger ud på sådan en grå november-fredag. Det giver også ret godt mening, for nummeret er blevet til, produceret, mixet og det hele i løbet af sommeren mellem pigernes mange festivalgigs.
Nummeret “British Mind” er derudover inspireret af den mentalitet omkring solen, de ofte har mødt hos briter (og som vi nok også kan nikke genkendende til herhjemme); at solen forbindes med noget, man bliver glad af, noget man skal sætte pris på, når den er der. Det er en mentalitet, de ikke genkender som Madrid-natives, der tager en solskinsdag for givet. Guitarist og sanger Ana Perrote siger:
‘British Mind’ is a song that has been born, fed, recorded, mixed, and mastered during this summer in between festivals. The title and its phrase comes from an idea that has been chasing me every time the sun is used as a metaphor of happiness in so so many songs made by English people. The sun is “that something” you have to look for, to wait for, to trust that it’ll come back someday, and will take care of you again. So, as Spaniards, a sunny day for us is simply a must. We just count on it. It’s gonna happen. For sure. Actually, the song was written on hot, sunny days. Could you tell? Anyways, it is still not the beginning of a third album, it is more like an epilogue for I Don’t Run.
I forbindelse med singleudgivelsen har Hinds også udgivet en musikvideo, der understøtter sangens tema, og derudover portrætterer gruppen som turnerende band (derfor den er centreret omkring deres tourbus).
Gruppens andet album, I Don’t Run, udkom i april i år.
Tjek “British Mind” ud herunder og drøm dig væk til varemere og lysere tider. Det gør vi.

Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com