fbpx

Ellzo smider jazz-elektronisk R&B-track og annoncerer kommende EP

Foto: PR


Ellzos nye single er lyden af din fredag aften. Og så er der en EP med fem lækre tracks på vej til dig. What’s not to like? 

Det gik næsten forbi vores næse, at Ellzo i onsdags lancerede den jazzede og elektroniske single “Agnostic”, som indeholder et groovy beat, masser af finurligheder og en lækker, R&B-infiltreret vokal, der leder tankerne hen mod stærke navne som Frank Ocean eller Sampha. Heldigvis opdagede vi netop det her hit, og det er vi lykkelige for.

Den elektroniske producer og vokalist Ellis Folkis fra den vestlige del af London er lidt af en haj bag mixeren, og stemmen fejler heller ikke spor. Hans svært moderne R&B er ekstremt finessepræget med jazzede noter og solide beats. Selv har han defineret sin stil som “Synths, kicks & cool panning tricks!”. Og den udtalelse istemmer vi os her på redaktionen. Han henter blandt andet inspiration fra kunstnere som Pharell, ovennævnte Sampha, Flume, og i særdeleshed fra Sam Gelleaitry, når han eksperimenterer med et sammensurium af R&B- og elektro-elementer.

Om nummeret siger han:

“I guess the tune ‘Agnostic’ is my first track where I sing solo, without features. The track goes over my previous struggles with anxiety and social interaction; where I tried to hide my true feelings, for fear of being judged and not accepted.”

Pt. har han blot denne og en række andre elektronisk baserede singler på sit repertoire. Men med “Agnostic”-udspillet bringer Ellzo også nyheden om, at hans debut-EP Time Travel bliver sendt på gaden den 26. oktober igennem hans label Majestic Casual Records. Med i alt fem numre på EP’en er den seneste udgivelse det andet udspil, som er at finde på pladen. I slutningen af august udsendte han nemlig den første EP-forløber i form af singlen “Flutter”.

Imens du venter på, at det bliver den 26. oktober, og hele Time Travel er på gaden, kan du derfor i mellemtiden slå ventetiden ihjel ved at tjekke “Flutter”, og selvfølgelig i særdeleshed også spritnye “Agnostic”, ud:

Martin Rahbek
martinrahbek@bandsoftomorrow.com