fbpx

Empress Of giver forårskoncert i København

Foto: PR

Den amerikanske popsangerinde gæster Lille VEGA den 19. marts 2019.

Lorely Rodriguez, som er bedst kendt under aliaset Empress Of, udgav i går den 19. oktober sit længeventede andet album, Us, og i samme omgang løftede VEGA sløret for, at hun til marts næste år lægger vejen forbi.
Med Empress Of-projektet er Rodriguez garant for fængede elektronisk popmusik med kant, både i de innovative produktioner og i hendes imponerende vokalregister.
Empress of albumdebuterede tilbage i 2015 med pladen Me, og selvom det er nogle år siden efterhånden, så indikerer titlen på det nye album, Us, at der er en eller anden sammenhæng, eller måske mest af alt en udvikling fra et “mig” til “os”-aspekt. Debutalbummet var eftersigende så følelsesladet og personlig for Rodriguez, at hun til tider havde svært ved at optræde med det live. Us virker mere opløftende og åbent, og i pressemeddelelsen siger Rodriguez da også om albummet:  I want it to be like a mirror, and the audience sees a little bit of themselves in every song.
Tjek en af albumsinglerne “I Don’t Even Smoke Weed” ud herunder, og glæd dig til, at det bliver forår igen.

Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com