fbpx

Female Forest er på banen med catchy folkpop på det nye nummer “Building Bridges”

Foto: Nikolaj Rohde

Den københavns-baserede femkløver Female Forest er på banen med det seneste singleudspil “Building Bridges”, hvor de byder på nye og boblende folkpop-toner.
Efter længere tids stilhed langer den danske folkpop-kvintet Female Forest nye toner over disken, i form af det dugfriske singleudspil “Building Bridges”. Den nye single har været næsten et år undervejs, hvor de fem barndomsvenner har brugt tiden til at revurdere og gennemarbejde deres lyd i en lidt anden retning. De fem gutter debuterede i 2016 med “Long Walk”-singlen, stærkt efterfulgt af debutalbummet Luna fra 2017, hvor de bringer en folkpop-lyd, der tidligere er blevet sammenlignet med amerikanske kunstnere som Mumford and Sons og The Lumineers.
Bag kunstnernavnet finder vi Oliver C. Juul (vokal og guitar), Theis H. Ferslev (trommer), Rasmus S. Olsen (banjo og lead-guitar), Kasper Einarson (klaver) og Thomas B. Lorenz (Bass) – fem jyske gutter fra Ribe-egnen, der har rykket teltpælene op og er flyttet til hovedsstaden.
Med “Building Bridges” bringer Female Forest en gedigen omgang luftig folkpop. De mange guitar- og klaversekvenser flyder hen over det langsomme beat, mens den skarpe frontvokal akkompagneres af lækre korharmonier. Ligesom vi er ret begejstrede for gruppens tidligere musikalske udspil, markerer den nye single et glimrende stykke håndværk.
Du kan give “Building Bridges”-singlen et lyt her:

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com