fbpx

Irske SOAK leverer dybfølt musikvideo til oktobersinglen “Everybody Loves You”

Foto: PR

Det er de helt store følelser, der er på spil i SOAKs smukke single “Everybody Loves You”. Nu er den irske pop-artist på banen med en tilsvarende følelsesladet musikvideo.
SOAK slog i starten af oktober benene væk under os, med sin utroligt smukke efterårssingle “Everybody Loves you” – en hjerteskærende ballade, der spejler alvorlige og relaterbare emner som selvbedrag og lavt selvværd. På trods af det tunge og alvorlige tema, blomstrer der en positiv stemning frem mod slutningen af nummeret, hvor hun lærer at elske sig selv, som hun er: – everybody loves you / and I do too. 
Bag kunstnernavnet finder vi den blot 22-årige irske artist Bridie Monds-Watson, der i 2015 debuterede med albummet Before We Forgot How To Dream. Nu er den unge artist på banen med en akkompagnerende musikvideo til sin flotte single, der er med til at understrege SOAKs skrøbelige og følelsesfyldte lydunivers.
Videoen udspiller sig på forskellige settings, hvor vi følger Bridie interagere med nogle forskellige grupperinger. Eller rettere sagt følger vi hende i situationer, hvor hendes personlige oplevelser med usikkerhed og lavt selvværd bliver portrætteret. Selvsamme usikkerhed forsvinder i sidste del af nummeret. Her vokser hendes usikkerhed til en selvtillid, og med et smil på læben falder hun til ro. Ligesom larverne i nummerets intro, udvikler hun sig til en smuk sommerfugl.
Det lyder som en kliché – men det er faktisk utrolig smukt og relaterbart. Du kan se (og høre) den stemningsfyldte musikvideo her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com