fbpx

NEIKED og Miriam Bryant er på banen med en sprød musikvideo til “How Did I Find You?”-singlen

Foto: Peter St. James

Pop-kollektivet NEIKED og pop-ikonet Miriam Bryant leverer en ny, legende musikvideo til deres oktobersingle “How Did I Find You”.
Tidligere på måneden løftede de svenske pop-artister NEIKED og Miriam Bryant sløret for endnu et spændende samarbejde, da de langede singlen “How Did I Find You” over disken – og nu er de klar med den tilhørende musikvideo!
I front for det svenske pop-kollektiv NEIKED finder vi sangskriveren Victor Rådström, der er godt på vej ind på den internationale musikscene. Kollektivet, der skaber rum og mulighed for kreative udfoldelser, debuterede i 2015 med singlen “Cowboy” og har siden udgivet hits som 2016-singlen “Sexual” og “Call Me” fra 2017. Nu er de klar med “How Did I Find You” featuring den svenske pop-komet Miriam Bryant, der blandt andet har hits som “Find You”, “Push Play” og “Black Car” på det musikalske CV.
Rådström og Bryant er begge er vokset op i den svenske by Gothenburg, og det er ikke første gang de to pop-ikoner slår pjalterne sammen. Faktisk startede samarbejdet allerede i 2013, hvor Rådström og Bryant arbejdede på sidstnævntes debutsingle “Finders Keepers”, der for alvor var med til at skyde Miriam Bryants karriere i gang. Herfra har de forsat deres samarbejde, der blandt andet omfatter den massivt streamede 2017-single “Rocket” og nu også “How Did I Find You”, der lander på NEIKEDS kommende debutalbum.
Om singlen forklarer Bryant:
– Vi skrev den her sang sammen med en ven for næsten fire år siden, og siden da har det været min yndlingssang. Det føles meget specielt endelig at kunne udgive den og jeg håber, at alle vil vil være lige så begejstret for den, som jeg er!
Den nye video er et glimrende supplement til det boblende pop-track fra de to kunstnere. Her følger vi Bryant og Rådström der tonser rundt på eventyr i gaderne, i butikker, på vinbar og til sidst falder til ro i solnedgangen. I kan se den nye video her:

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com