fbpx

Norske MAIH leverer stærk debut med singlen “Habits”

Foto: Øystein Haara

Det norske elektropop-navn MAIH leverer en stærk debut med singlen “Habits”, der er sød musik for dine øregange.
Det går ret godt for tiden for de nordiske pop-kometer, der spirer frem fra de nordlige breddegrader, og nu er der endnu et talentfuldt pop-navn på vej! Den norske kvartet MAIH er i dag klar med debutsinglen “Habits”. I front har vi den blot 21-årige sangerinde Martine Håland, der sammen med Peder Kolsung (Keys), Thord Nordli (trommer/percussion) og Tor Aune Wright (bas/synth) danner firkløveren MAIH. “Habits” er udarbejdet i samarbejde med Aurora-trommeslageren Magnus Skylstad, og giver et indblik i gruppens eksperimenterende, bastunge og elektroniske lydunivers.
Særlig markant er Martines luftige og organiske vokal, der læner sig en smule op ad store pop-artister som Susanne Sundfør, Aurora og Astrid S, samtidig med at hun bringer sin helt egen lyd på banen. Den smukke vokal akkompagneres af en tung, pulserende bas, rigelige mængder synth og legende elektroniske deltaljer. Selvom nummeret udvikler sig dynamisk, gives der aldrig helt slip – “Habits” efterlader os derfor med en følelse af underspillet storslåethed.
MAIH er allerede blevet spået en lys fremtid, og vi kan kun være enige i, at deres første single rummer en stor portion potentiale.
Du kan høre MAIHs flotte single “Habits” her. 

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com