fbpx

Parcels teaser morgendagens album med singlen “Withorwithout”

Foto: Antoine Henault

Den australske funkpop-kvartet Parcels surpriser med singlen “Withorwithout” forud for udgivelsen af det selvbetitlede album, der er på gaden i morgen.
Det er ingen hemmelighed, at vi er ret begejstrede for den australske disco-kvintet Parcels, og vi kan næsten ikke vente til bandets debutalbum i morgen langes over disken! Men det behøver vi næsten heller ikke – de Berlin-baserede gutter overrasker i dag med det spritnye nummer “Withorwithout”, der kan dulme vores disco-abstinenser indtil i morgen.
Det går godt for den australske femkløver, der er leveringsdygtige i funkede rytmer toppet med 80’er-grooves. Bag Parcels gemmer sig de fem Byron Bay-skolekammerater Louie Swain (synth), Patrick Hetherington (synth), Noah Hill (bas), Anatole Serret (trommer) og Jules Crommelin (guitar), der for tre år siden skiftede Australien ud med Berlin. Ud over at spille for udsolgte venues rundt omkring i verden, har gruppen gæstet det amerikanske Conan-talkshow og indgået i et samarbejde med de franske funk-mastodonter Daft Punk.
Selvom “withorwithout” er et mere roligt udspil fra de gæve unge gutter, er det stadig spækket med Parcels genkendelige 80’er-vibe og florlette falsetter. Om muligt er vi nu endnu mere spændte på udfaldet af morgendagens debutalbum.
Parcels løfter desuden sløret for en kommende musikvideo til “Withorwithout”, hvor gruppen har fået fint selskab af skuespiller Milla Jovovich (“Resident Evil”, “The Fifth Element”). Videoen lægger sig i kølvandet på gruppens debutalbum, når den slippes løs den 17. oktober.
Giv den nye, sprøde disco-single et lyt her.

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com