fbpx

Popkometen Grace Carter kommer til Danmark

Foto: PR

Gracer Carter giver koncert på Ideal Bar allere den 26. november 2018.
Brighton-sangerinden Grace Carter er stadig kun i starten af 20’erne, men hun har opnået mere end de fleste andre på hendes alder. Hendes top fem mest streamede numre på Spotify har godt 20 millioner afspilninger, og den seneste single “Why Her Not Me” strømmer ud af radiobølgerne herhjemme såvel som i udlandet.
Hun har allerede været på turné med artister som Dua Lipa, Rag’n’Bone Man og Dermot Kennedy, som også har bragt hende forbi Danmark, men nu er det altså endelig tid til, at Carters eget navn står øverst på plakaten, når hun den 26. november indtager Ideal Bar med sit første headline show.
Grace Carter’s fængende popmusik placerer sig i spændingsfeltet mellem det storladne og helt skrøbelige, og inspirationen kommer primært fra hendes egne erfaringer og minder om en opvækst med en enlig mor, efter faderen valgte at forlade familien til fordel for en anden kvinde (det er også temaet for radiohittet “Why Her Not Me”).
Carter har endnu ikke et fuldlængdealbum på CV’et, men hun udgav i juni i år debut-EP’en Saving Grace. Forhåbentligt den seneste singleudgivelse, “Why Her Not Me” vidner om mere musik i horisonten.
Tjek Grace Carters live-evner ud i hendes session med A COLORS SHOW her:

Vi mødte desuden Grace Carter til en snak, da hun tidligere på året var forbi København som support for Rag’n’Bone Man. Du finder interviewet her.

Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com