fbpx

PREMIERE: De danske gutter fra Hingst er ude med en vaskeægte kærligheds-R&B-banger

Foto: Alexander Menzel

Denne fredag formiddag afholder vi premiere på et splinternyt, friskt kærlighedshit fra den danske duo Hingst. Deres single hedder “Eksil” og kan høres lige her. 
Bag Hingst finder man Eskild Bibow, som står for den ærlige vokal, og Christian Bogø Bach, der producerer de lækre beats og bløde tunes. Sammen har de skabt nummeret “Eksil”, som er på gaden i dag som en forløber for duoens kommende EP Blødere End Dig.
På ægte R&B-manér omfavner musikken flyde-pads og elektroniske drums, imens forsangeren skifter imellem sin moderne rap-stil og de catchy fraser i omkvædet. I det hele taget er omkvædet enormt ørehængende, når det sætter ind med sangens titel, og allerede på første gennemlytning af nummeret sidder man til sidst og synger med på “Eksiiiiiiiil”. Prøv det.
Nummeret er som sagt et sprudlende kærligheds-hit. Det behandler den omklamrende og nærmest vanvittige følelse, der kan følge med en intens forelskelse – når man bare har lyst til at gå all-in på den her pige, man lige har mødt. Men med forelskelsen følger også usikkerheden på, om følelserne mon er gengældt hos modparten.
“Eksil” skaber derfor en stemning af sammensmeltningen mellem at være helt sikker på sine egne følelser, men samtidig vildt usikker på den andens.
Hør nummeret her:

Tags:
Martin Rahbek
martinrahbek@bandsoftomorrow.com