fbpx

Quadron-sangerinde er klar med nye toner fra soloprojektet Coco O. i form af singlen “Know It”

Foto: PR


Så er der igen dugfriske toner fra den danske sangerinde Coco O., der i dag er på banen med den flotte single “Know It”. Singlen udgives i kølvandet på nummeret “1000 times”, der udkom for blot en uge siden.

Bag kunstnernavnet Coco O. finder vi Cecilie Maja Hastrup Karshøj, der sammen med Robin Hannibal udgør den elektroniske soul-duo Quadron. Hele to albums er det blevet til for gruppen – men nu har sangerinden kickstartet et sideløbende solo-projekt under navnet Coco. O. Den internationale L.A.-base er blevet skiftet ud med danske grund, hvor Cecilie er gået all-in i jagten på sin helt egen lyd.

Og det er et ret så lækkert lydunivers som den 31-årige sangerinde har strikket sammen på den nye single “Know It”. Tempoet er roligt og laid-back, der tilnærmelsesvist leverer en underspillet R&B-vibe. Nummeret får en særlig følsom og skrøbelig karakter i form af Cocos luftige, forførende og næsten hviskende vokal.

Om “Know It” fortæller Coco O.:

“I kølvandet af mit ”break-up” følte jeg så meget vrede og kedsomhed at jeg ikke kunne gøre andet end at gå lange ture igennem Københavns gader. Min ven Silas Moldenhawer sendte mig et beat som han tænkte jeg ville kunne lide og da jeg lyttede til det ramte følelsen i trommerne mit humør perfekt. Jeg gik hjem og skrev ’Know It’. Det hjalp med det samme. Nogle gange når du mister en person, så bruger du al din tid på at sørge for dit tab. Den her sang handler om værdsatte den gave at have kendt kærligheden selvom det kun var for et kort øjeblik.”

Ud over Quadron-successen har Cecilie samarbejdet med den anerkendte kunstner Tyler The Creator på de to albums Wolf fra 2013 og Cherry Bomb fra 2015. Derudover indgik hun i det Jay-Z-producerede, Billboard-belønnede soundtrack til den populære Baz Luhrmann-film The Great Gatsby fra 2013 samt på Vulfpeck-albummet Mr. Finish Line fra 2017.

Der er ingen tvivl om at Coco O. kan byde på rigelige mængder af talent! Du kan give den nye single “Know It” et lyt her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com