fbpx

Soleima og den amerikanske producer Baauer er på banen med elektropop-singlen “Company”

Foto: Morten Rygaard

Vores danske elektropop-darling Soleima er gået sammen med den amerikanske producer Baauer om singlen “Company”, der leger med temaerne robotics og cybernetics.
Den amerikanske bedroom-pop-producer Baauer har slået pjalterne sammen med vores egen elektropop-artist Soleima, i samarbejdet om det dugfriske singleudspil “Company”. De to venner hang ud og skrev sangen i februar i Hollywood Hills. Efterfølgende er de nye toner så blevet indspillet i et lejet hus i Hollywood, hvor et bedroom-setup-studio danner rammerne for Baauers nyeste bedroom-produktion.
“Company” er den trejde single fra Baauers hånd i år, i kølvandet på “3 AM” featuring AJ Tracey og Jae Stephens, og nummeret “Hate Me”, der er lavet i samarbejde med den famøse cyber it-girl Lil Miquela. Og noget tyder på, at Baauer finder stor inspiration i robotics og cybernetics, hvilket tydeligt skinner igennem i den akkompagnerende musikvideo til “Company”-singlen, der også kredser om mødet mellem det menneskelige og det digitale.
Videoen er lavet i samarbejde med instruktør Jonathan Zawada, og forskellige former for cybernetics interagerer med vores menneskelige artefakter og endda også mobiltelefoner. Stemningen er både legende og en anelse creepy, når der sættes spørgsmålstegn ved cyber-tiden vi befinder os i. Og så berører det nye track spørgsmålet om, hvad der egentlig tæller som godt selskab: maskiner eller mennesker.
Med “Company” flasher Baauer sin legende tilgang til musikken, som den gode Soleima også fletter ind i sine pop-sonader. Det er et lækkert boblende nummer fra de to kunstnere, som du kan høre (og se) lige her:
 

Tags:
,
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com