fbpx

Spanske Baywaves har udgivet den flydende boblende single “Over Time”

Foto: Alessandra Ching

Det spanske hipnopop-band Baywaves har udgivet den nye single “Over Time” og minder os om, at selvom vinteren nærmer sig med hastige skridt, så er der lækker sommerlig musik at hente fra de sydlige breddegrader. 
Der er gode nyheder at hente for alle danske dream-pop og shoe-gaze-fans. Det spanske, såkaldte hipnopop-band, Baywaves har nemlig udgivet den lækre nye single “Over Time”, og minder os om, at det nok også er en god idé at vende snuden mod den spanske musikscene i søgen efter god musik. Sangen er udgivet i kølvandet på gruppens seneste EP It’s Been Like, der udkom tidligere på året sammen med en række finurlige singleudgivelser.
Den Madrid-baserede firkløver rammer hovedet på sømmet med sin nye single, der genremæssigt læner sig op af det musik vi ser storme frem fra kunstnere som Parcels og Boy Pablo. Sangen er en flydende en af slagsen, hvor finurlige melodier skaber en bølgende stemning og kreerer dermed en feeling, der vil passe perfekt til en sommerdag i surferens tegn. Der er en retrovibe på spil, der særligt kommer til udtryk i de vibrerende bløde guitarrifs, den legende bas og et lækkert, boblende beat.
Der er rigelig med grund til at tro, at vi kommer til at se meget mere til den spanske kvartet. Gruppen har siden udgivelsen af sin debut-EP Only For Uz fra 2016 spillet på adskillige nationale såvel som internationale festivaler, som blandt andet FIB Benicàssim, Primavera Sound, Quintanilha Rock, End Of The Road og Eurosonic. Derudover sparker gruppen i dag sin efterårsturné igang med en koncert i hjembyen Madrid, hvorefter de lægger vejen forbi England og Irland.
Hør den nye single “Over Time” herunder, og drøm dig tilbage til sommerens varme og havets legende bølger.

Tags:
Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com