fbpx

Sunflower Bean varsler ny EP med offentliggørelsen af den nye single “Come for Me”

Foto: Andy De Luca

New Yorker-trioen udgiver deres nye EP King of the Dudes den 25. januar 2019 via Lucky Number
Sunflower Bean, som består af Jacob Faber, Julia Cumming og Nick Kivlen, har netop annonceret deres nye EP King of the Dudes, som kommer i kølvandet på trioens andet album Twentytwo in Blue fra marts i år. Med albummet markerede indierockerne sig som et af de mest interessante navne på den alternative rock-scene, og selvom de allerede var på banen med deres debutalbum Human Ceremony i 2016, lader det til, at Twentytwo in Blue tangerer til det større gennembrud. Når man hører et nummer som den uendeligt catchy og tidløse “Twentytwo” forstår man hvorfor.
Derfor er det også virkelig spændende nyheder, at vi allerede til januar næste år får endnu mere fra trioen, og “Come for Me”, som er første udspil fra den kommende EP, tegner lovende. Up-beat nummeret er præget af Cummings rå vokal og gruppens legesyge guitar- og basspil. Det er en klassisk old school popmelodi pakket ind i tidløs rockinstrumentering. Om nummeret udtaler Julia Cumming:
– This song was inspired by inner strength, power, and sexual freedom. In 2018 there is no time to waste and no time for shame. This song is a declaration of that. Do you really want to come for me? Do you really want to waste my time? The song is a dare, a threat, and a beckoning.
King of the Dudes er produceret af Justin Raisen, som blandt andet også har arbejdet med artister som Angel Olsen og Charlie XCX.


Tracklist:
1. King Of The Dudes
2. Come For Me
3. Fear City
4. The Big One

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com