fbpx

TÅRN skyder mini-tour i gang og udgiver nærværende live-video

Foto: PR

Danske TÅRN er klar til at gøre din novembermåned lidt bedre, når de i de kommende uger drager på mini-tour og giver koncerter i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Bandet slipper samtidig en lækker, akustisk live-video som en forsmag på, hvad du som koncertgæst vil kunne glæde dig til. 
I disse efterårsmåneder har herrerne i TÅRN travlt i studiet. Bandet er netop nu i gang med indspilninger til deres kommende album, som bliver det tredje i rækken fra gruppen. Men i de kommende dage flytter bandet ud af indspilningslokalerne for en stund og drager på mini-tour på tværs af landet. I løbet af november gæster de spillesteder i landets fire største byer, hvor de lægger vejen forbi Pumpehuset i København, HeadQuarters i Aarhus, 1000Fryd i Aalborg og Posten i Odense.
Som en slags opvarmning til de kommende koncerter offentliggør TÅRN en dugfrisk, akustisk live-udgave af nummeret “Den Som Alting Drejer Om”, som optræder på bandets seneste album Velkommen Indenfor fra 2017. I live-videoen præsenterer forsanger Erik Apollo på en mands hånd en intim, tryllebindende og særdeles velfungerende version af det smukke nummer.
Det går i øjeblikket hurtig fremad for TÅRN, som må siges at have taget den danske musikscene med storm. Bandet har siden udgivelsen af debutalbummet Ud ad mit vindue afholdt utallige koncerter og er efterhånden blevet et yderst rutineret liveband.
Vil du selv opleve bandets fortryllende, dansksprogede toner i liveformat, afholdes TÅRNs kommende koncerter på følgende datoer:
01/11 – Pumpehuset, København
02/11 – HeadQuarters, Aarhus
03/11 – 1000Fryd, Aalborg
10/11 – Musikhuset Posten, Odense
Indtil da kan du se og høre den drømmende, akustiske live-video her:

Henny Müller Dahl
hennydahl@bandsoftomorrow.com