fbpx

Tag til efterårssprød helaftenskoncert i selskab med det københavnske label Affiliated

Foto: Fundi Wake // Line Westerboe

Det danske pladeselskab Affiliated, der tidligere på året så dagens lys, inviterer på atmosfærisk helaftenskoncert på spillestedet Gimle, fredag den 26. oktober.
Det uafhængige label Affiliated har netop annonceret et brag af en fest, når de på fredag byder på helaftenskoncert med pladeselskabets mange tilknyttede kunstnere. Det stadig purunge label blev dannet tidligere på året, med visionen om at skabe et rum, hvor den kunstneriske frihed er i fokus. Det sker i troen på, at frihed og kreativ udfoldelse går hånd i hånd – og skaber grobund for den musikalske udvikling.
Der er lagt i ovnen til noget af en musikalsk oplevelse på fredag, hvor du kan gå på opdagelse i tonerne fra hele 13 forskellige acts fra det nye label, heriblandt Fundi Wake, Manus Bell, og Silhouette. Det tre timers lange projekt præsenteres i sin helhed under navnet “Affiliated – The Collection” – et samlet værk der krydres med et hav af effekter, såsom sprøde musikalske overgange, dansere, visuals og diverse gæsteoptrædener.
Tag din ven under armen og gå på opdagelse i tonerne fra Affiliated-kunstnerne, når det på fredag går løs. Desuden er der lovet god atmosfære og iskolde fadøl – what’s not to like?

Oplev også:

Q.Marzi
Melissa Inya
Tarick
Jonah Wright
Hakami
Mellow
Elijah Logos
Yuwanit
Dj Canarge
20/20 & SNDY

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com