fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 40

Foto: HAJK // Marius Eriksen

Ugens Uimodståelige er vores bud på lækre nye sange, der er udgivet inden for den seneste uge. Denne gang er listen peppet op med hele 10 nye tracks af artister fra både ind- og udland. Uanset hvilken genre du er til, så skulle der gerne være noget for dig, fra både store og etablerede såvel som små og upcoming kunstnere.

Lil Mosey – “Yoppa” (With BlocBoy JB)

Den kun 16-årige amerikanske rapper Lil Mosey spillede i sidste uge som opvarming til den amerikanske rapper Juice WRLD’s koncert i Store VEGA i København. I dag har den unge kunstner så udgivet ny musik, i form af den flydende og melodiske sang “Yoppa”, der er lavet i samarbejde med den 22-årige amerikanske rapper BlocBoy JB. Mosey, der i sidste uge kom på Billboards Hot 100-liste over de nuværende mest populære og streamede amerikanske numre med hittet “Noticed”, er nok stadig en ukendt skikkelse for mange herhjemme. Hvis man skal følge råd fra flere amerikanske musikmedier, er han dog værd at holde øje med, da han anses for at være en af fremtidens helt store stjerner inden for rap og hiphop. Derfor er vi også meget begejstrede for at kunne meddele, at vi snart udgiver et interview med den unge fremstormende artist.

Phlake – “Waited All Summer”

Den danske R&B-gruppe Phlake har inden for de sidste par år, og siden udgivelsen af hit-singler såsom “Pregnant”, “Angel Zoo” og “So Faded”, manifesteret sig som et af Danmarks største og mest succesfulde bands. Duoen, der består af Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær, er kendt for deres flydende melodier, finurlige toner og forsanger Mads Bo Iversens karakteristiske stemme. Nu er der så endelig nyt fra gruppen, der har oprindelse i Albertslund. Phlake er på banen med singlen “Waited All Summer”, hvor vi endnu engang vidne til et lækkert og yderst rytmisk R&B-nummer, der passer perfekt til en kølig drink, når weekenden skydes i gang.

HAJK – “Dancing like This”

Vi har allerede fremhævet vores kærlighed til den norske indiepop-kvintet HAJK, der allerede i 2017 var en af vores Ugens Upcoming-navne, og begejstringen ville ingen ende tage, da vi hørte det nyeste skud på stammen fra de gæve nordmænd. Med sin boblende energi vil det være helt på sin plads at smide singlen ”Dancing Like This” på anlægget, når weekenden skydes i gang. Det dansegarante nummer er i øvrigt en glimrende forsmag på, hvad vi kan forvente os af deres kommende album Drama, der er ude til februar 2019.

Ellers tilføjet:

Chinah – “Real Thing?”
Halsey – “Without me”
Twenty One Pilots – “Morph”
Avonlea – “Again”
Sigrid – “Sucker Punch”
Coco O. – “I know”
Shy Shy Shy – “Sober”

Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com