fbpx

Videoen til Connie Constance’s nye single “Fast Cars” er en frisk omskrivning af europæisk historie

Foto: PR

Connie Constance stormer sikkert frem på den britiske musikscene og har forud for et headline show i London’s Courtyard Theatre udgivet singlen “Fast Cars” og en fantastisk flot og politisk relevant musikvideo. 
Vores artist-to-watch Connie Constance var tilbage i maj aktuel med sin første single i 2018 “Yesterday”, og nu er hun igen på banen med “Fast Cars”, som udkom i fredags. Nummeret er endnu et solidt indie-soul-nummer med Connies karakteristiske og smukke vokal og catchy sangskrivning i centrum.
Singlen er inspireret af det ikoniske billede af Muhammad Ali, der bokser under vandet, og på Facebook beskriver hun nummeret som en kærlighedssang, der også er en dokumentation af det pres der følger med at være en ung artist i det aktuelle sociale klima.
Sammen med nummeret har Connie Constance sluppet en tilhørende video instrueret af Charlie Di Placido, som blandt andet har arbejdet sammen med britiske acts som Jungle, Kojey Radical og Little Simz. I videoen, som leder tankerne hen på magtdemonstrationen “APES**T” fra The Carters, ser du Connie Constance i blond paryk og hendes venner nyde livet i bedste burgeon-stil. Mens nummeret handler om nutidens pres, leger videoen med med det gængse billede af en periode i historien, hvor rige, hvide europæere levede et bekymringsfrit liv i materialistisk overflod.
I wanted us to be the materialism that the song is talking about, udtaler hun: I want my friends and I to dress up Marie Antoinette style and be self obsessed and enjoy every moment of it – I want us to create a universe where people of our backgrounds and skin colours would have lived in castles like Knebworth instead of being cut out of British history.
Den fremadstormende sangerinde er altså ikke bange for at sætte ting på spidsen, og hun markerer sig som en kunstner med en vigtig stemme på den britiske og internationale musikscene.
– I want the image of us looking like punk royalty to reach every young girl or boy – and for them to think I can be a prince or princess like them. I want to show the world what the current English roses look like.
Tjek den flotte video ud her:

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com