fbpx

Videopremiere: Cellophane Flower er klar med stemningsfuld video til “Down the Line”-singlen

Foto: Vitus Film


Den aarhusianske elektro-rock gruppe Cellophane Flower er på banen med gruppens første musikvideo, som et supplement til den udtryksfulde single “Down the Line”.

Vi har svært ved at få armene ned – vi har nemlig fået lov til at premiere den dugfriske musikvideo til nummeret “Down the Line” fra den aarhusianske gruppe Cellophane Flowers. Og der er god grund til at holde et vågent øje med den unge kvartet, som for blot en måned siden var vores Ugens Upcoming. Bag kunstnernavnet finder vi sanger og frontfigur Tobias Pisani, guitarist Anton Severin, bassist Jonatan Dige og David Sall på trommer, der under festugen afholdte debutkoncert på det aarhusianske spillested Train.

Den unge firkløver er leveringsdygtig i tung elektronisk hybridrock og poetisk melankoli, hvilket også kommer til udtryk i singlen “Down The Line” og den tilhørende nye video.

Ifølge Cellophane Flower afspejler “Down The Line” en følelse af mørke og fastlåsthed, som kan opstå, når man har haft sorg, modgang og magtesløshed inde på livet. Selvom man kan føle sig fanget af mørket og de tunge følelser, kan man på samme tid opleve en slags frihed til at dvæle ved mørket, og det er netop dette limbo, som de unge musikere forsøger at skildre:

“Når jeg til tider forsvinder ind i mine tanker, fortæller jeg mig selv, at det nok skal blive bedre, og jeg i det hele taget skal være optimistisk. Men i virkeligheden, så bliver det hele faktisk værre og værre. Det gør det fordi, at jeg nægter mig selv at tage kontakt ud til omverdenen og gøre et forsøg på at vende tilbage til virkeligheden, og det er blandt andet denne følelse, at videoen afspejler.”, forklarer Tobias.

Den flotte musikvideo er lavet i samarbejde med Vitus Films, hvor et oprørsk Vesterhav udgør de naturrige settings, mens bølgernes brusen lyder i baggrunden. Her strejfer en dansende Tobias rundt i de vestjyske klitter, og der er noget utrolig skrøbeligt over den ensomme forsanger, der forvildet tumler rundt på stranden. Selvom han danser næsten bekymringsfrit rundt, eskalerer de mørke undertoner gennem sangen. Siddende på sengen som en slags synkende skude, lader Tobias sig overmande af de vilde bølger, der ifølge gruppen selv symboliserer dét at blive opslugt af sine følelser.

Det er en flot og velproduceret video, der flyder over med Cellophane Flowers genkendelige vellyd. Det er lykkedes de unge aarhusianere at levere et produkt, hvor det auditive går hånd i hånd med de flotte visuelle rammer. Musikken bølger i takt med det skvulpende Vesterhav, i en video der på én gang er både udtryksfuld og udtryksløs – som Tobias’ øjne i videoen.

Vi anbefaler helt sikkert at du holder øje med de talentfulde aarhusianere, og at du giver videoen et kig.

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com