fbpx

Nyt hovednavn til Roskilde Festival 2019

Foto: PR

Det er netop blevet offentliggjort, at den svenske popdronning Robyn atter kommer til at stå på Roskildes Orange Scene i 2019. 
Hvis man er én af de morgenfriske, der sørger for at tjekke instagram til dagens første kop kaffe, så vil man måske have bemærket, at Robyn har smidt noget af en teaser i sin seneste insta-story. Her skriver hun nemlig, som det nu også officielt er blevet offentliggjort, at hun endnu engang skal spille på Roskilde Festival:
– Last time was amazing, står der øverst i hendes story.
Og last time was indeed amazing. Hun optrådte både i 2008, 2009 (som gæst hos Röyksopp) og igen i 2010, men siden har man ikke set meget til hende. Albumudgivelserne syntes også at være lidt lang tid undervejs, men i år gav hun (endelig) lyd fra sig igen, da hun udsendte pladen Honey fyldt med bittersød melankoli og velsmurte poptunes. Og nu kan vi begynde at glæde os til fredag aften på Roskilde Festival 2019, hvor Robyn atter kommer til at forkæle os med sit skønne popunivers. Vi forventer, at hun spiller op til den rene popfest og at alle, ironisk nok, kommer til at danse med hinanden til “Dancing On My Own” (og andre mega-hits som “Show Me Love”, “Indestructible” og “Hang With Me”).
Om bookingen af Robyn siger Roskilde Festivals programchef Anders Wahén:
– Robyn er på alle måder det helt ideelle hovednavn for os. Hun er albumaktuel efter mange års pause, og hun har noget på hjertet, der rører vores gæster dybt. Og så kan hun sætte gang i festen på Orange Scene med et fabelagtigt band, et visuelt helstøbt show og en sætliste pakket med hits. Hun er kort sagt klar til at gøre sin nat på Roskilde Festival til endnu én af dem, man sent glemmer.
Roskilde Festival, som løber af stablen fra lørdag den 29. juni til lørdag den 6. juli 2019, fortsætter altså stimen med sublime offentliggørelser, efter at de tidligere har afsløret navne som Travis Scott, Tirszah og Parquet Courts (læs mere her), og senest The Cure (læs mere her).
Med Robyn øverst på plakaten tegner Roskilde Festival 2019 dermed til at blive en rigtig god én af slagsen.
Vi anbefaler, at du varmer op med Robyns nye album Honey, og vi crusher særligt på nummeret “Ever Again”.

Martin Rahbek
martinrahbek@bandsoftomorrow.com