fbpx

Amerikanske Kevin Morby annoncerer sommerkoncerter på dansk grund

Foto: PR

Der er gode nyheder til fans af indiefolk/rock-artisten Kevin Morby. Den amerikanske singer/songswriter har netop annonceret, at han lægger vejen forbi både VEGA og VoxHall.
Der er dømt drømmende og tilbagelænede indie-toner, når den garvede musiker Kevin Morby til sommer svinger ind forbi Aarhus. Amerikaneren, der netop har annonceret koncert på VEGA den 23. juni og VoxHall den 24. juni 2019, kickstartede sin musikalske karriere i 2009 som bassist i folkrock-gruppen Woods. I samme periode agerede han frontfigur i indierock-bandet The Babies, indtil han i 2013 debuterede med det selvbetitlede soloprojekt, med albummet Harlem River. 
Efterfølgende er der landet hele tre albums fra indie-snedkeren, hvor 2017-pladen City Music er den seneste i rækken. Både City Music, Still Life fra 2014 og 2016-albummet Singing Saw har høstet stor anerkendelse i den internationale musikbranche – og vi må indrømme, at også vi er ret vilde med amerikanerens tilbagelænede lydunivers.
Du kan opleve Kevin Morby live på én af sommerens koncerter. Indtil da vil vi anbefale at du giver “Come to Me Now” fra City Music-albummet et lyt:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com