fbpx

Approachable Members Of Your Local Community hylder stangtennissporten i videoen til “Only Friend”

Foto: PR

I oktober udgav Melbourne-baserede Approchable Members of Your Local Community singlen “Only Friend (feat. Tamara Dream)” – et nummer, der er blevet fulgt op af en musikvideo, hvor vi følger et par gamle mestre – og rivaler – i stangtennis op til en intens, afgørende og opblødende kamp.
I et indtagende nabolag i Melbourne finder vi den hjertevarme og forholdsvis nyetablerede septet med det bemærkelsesværdige lange navn, Approachable Members Of Your Local Community. En gruppe, der debuterede med deres velspillende mix af glitrende funk og drømmende indiepop sidste år på nummeret “Millennium Queen”, som tidligere i år blev fulgt op af EP’en If there’s anything you need, please don’t hesitate to contact us.
I oktober var de elskværdige lokalsamfundsmedlemmer klar med endnu et udspil, nemlig singlen “Only Friend”, hvor de får selskab af “hometown”-sangerinden Tamara Dream. Her sammensmeltes funkelementer og popkrydderier til endnu et mesterværk, som svæver afsted på finurlige fløjtemelodier, feel-good synthflader og en skøn, øregangssmørende duet mellem AMOYLC-forsangeren og Dream.
Sidenhen er den euforiske single blevet fulgt op af en pastelfarvet musikvideo. Her præsenteres vi for en ældre herre og kvinde, der tilsyneladende er gamle stangtennismestre og -rivaler, fanget i en verden, der for længst er vokset fra sportsgrenen. En altafgørende “match-day” venter forude, og vi følger derfor de to dedikerede stangtennisspillere i den hårde træning op til den store dag. Hvordan det kommer til at udspille sig, kan du finde ud af herunder.
Vi er ret meget oppe at køre over det nye udspil fra de australske breddegrader, og krydser fingre for, at der snart er flere musikalske udspil på vej fra AMOYLC-maskineriet.

Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com