fbpx

London-artisten ÒLAH BLISS slipper “Get You Loose”-single og video

Foto: Jack El-Hariry

Den britiske urban-trap-artist ÒLAH BLISS er tilbage med den ørehængende tredjesingle “Get You Loose”, med tilhørende musikvideo.
Vi kastede i sidste måned lange blikke efter den spirende London-artist ÒLAH BLISS, da hun var på banen med “Right Here”. I fredags langede future-trap-sangerinden så nye godter over disken, i form af den forførende tredjesingle “Get You Loose”, med tilhørende musikvideo.
Den britiske sangerinde udspringer af et utrolig frugtbart og kreativt kunstnermiljø, der lige nu flyder i rigelige mængder i den londonske undergrund. Her markerer hun sig i kølvandet på urban-artister som Jorja Smith, Mabel, RAYE, Ray BLK og Stefflon Don, med sin melodiske og ørehængende lo-fi-trap.
“Get You Loose” flyder over af vellydende lo-fi-trap. Det lumre downtempo-track akkompagneres af tunge baskompositioner og ÒLAHs luftige og forførende vokal – i det hele taget er ÒLAH BLISS et ganske glimrende supplement til den britiske (og internationale) musikscene. Den tilhørende video bevæger sig i violet-lilla farvenuancer, hvor den ret så originale sangerinde teaser sit talent.
Udgivelsen af de tre singler “Tell Me”, “Right Here” og “Get You Loose” må siges at være lidt at være lidt af en magtpræstation fra ÒLAH BLISS, det på mange måder bryder med konventionerne. Alle tre numre er udgivet via AWAL/KOBALT i et slags playliste-format, som et led i det musikalske projekt SITUATIONSHIPS, men findes også på diverse streamingtjenester.
Du kan høre (og se) den lækre single “Get You Loose” fra OLAH BLISS her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com