fbpx

By:Larm føjer 11 nye navne til programmet – bl.a. Becky & The Birds, FLOHIO og Lil Halima

Foto: FLOHIO // PR

Den norske musik- og branchefestival By:Larm pepper 2019-plakaten op med 11 dugfriske tilføjelser, der rummer alt fra norske pop-toner til tung metal.
Tidligere på måneden løftede den norske musik- og branchefestival By:Larm sløret for 15 nye tilføjelser til artistprogrammet, der blandt andet talte kunstnere som Pom Poko, dePresno, Amanda Tenfjord og Black Midi. Festivalen, der løber af stablen den 28. februar til 2. marts 2019, har derudover offentligtgjort de danske artister Motorique, Selma Judith, MONTI og Roxy Jules som nogle af de danske artister, vi kan glæde os til at opleve på den norske festival.
By:Larm føjer i dag 11 nye artistnavne til plakaten, og udover Bendik Giske (NO), Chris Abolade (NO), Emma Steinbakken (NO), Linn-Koch Emmery (SE) og SVAL (NO) er vi især glade for at finde R&B-artisten Becky & The Birds (NO), den britiske hiphop-komet FLOHIO (UK) og ikke mindst den norske pop-darling Lil Halima (NO) på programmet. Blandt de 11 nye tilføjelser finder vi desuden de tre norske artister Attan (NO), Bokassa (NO) og Sibiir (NO), der er med til at udvide metal-programmet By:Larm Black.
“Are We the Robots?” blev tidligere på måneden afsløret som temaet for festivalens konferenceprogram, og i forlængelse heraf annonceres det i dag, at du den 28. februar til 2. marts har mulighed for at gå på opdagelse i inspirerende talks som “Spillestedsøkonomi fra A til Å”, “Nøglen til god koncertproduktion” og “Hvordan håndteres terror?”

Dagens tilføjelse tæller:

Becky & The Birds (SE)
Bendik Giske (NO)
Chris Abolade (NO)
Emma Steinbakken (NO)
FLOHIO (UK)
Lil Halima (NO)
Linn-Koch Emmery (SE)
SVAL (NO)
Attan (NO) (by:Larm Black)
Bokassa (NO) (by:Larm Black)
Sibiir (NO) (by:Larm Black)

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com