fbpx

Danske Barselona skyder weekenden i gang med den akkustiske ørehænger “Har Været På Vingerne”

Foto: Sophus Wolf

De danske pop-kometer Barselona slipper dybfølt og nøgent fredagstrack, i form af den akkustiske single “Har Været På Vingerne”.
Så er der igen nye toner fra den danske pop-duo Barselona, der de sidste par år har tiltrukket sig en god portion opmærksomhed for deres musikalske præstationer. I september var de på banen med det mørke, organiske nummer “Fra Wien Til Rom”, der tidligere på måneden blev fulgt op af en stærk musikvideo lavet i samarbejde med Ophav Film og Prxjects – et kulturlaboratorium udviklet af Mercedes Benz.
Det er ingen hemmelighed at vi her på redaktionen har et godt øje til de to gutter, der allerede i 2017 featurede som en af vores Ugens Upcoming-artister. Bag kunstnernavnet gemmer sig Rud Aslak og Rasmus Theodor, der med dagens single “Har Været På Vingerne”, leverer en anderledes, skrøbelig og dybfølt lyd, hvor den ærlige vokal og den krøllede lyrik akkompagneres af en nøgen og intens guitar.
Om nummeret forklarer duoen:
Vi skrev sangen i sommer, hvor vi konstant var på tour, og det er dét sangen handler om; at man tager ud og fyrer den af og får masser af vilde oplevelser, men hele tiden vender hjem igen.
– Vi legede meget med metaforen om fuglen der flyver sydpå for at opleve verden for en stund, for så at vende hjem igen. Altså; Ude godt, hjemme bedst. Da vi indspillede sangen udfordrede vi os selv ved at skære den ned til kun vokal og guitar. Det føles meget nøgent og angstprovokerende, men også meget rigtigt – for sangen i sig selv kan bære det.
Du kan give den nye Barselona-single et lyt her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com