fbpx

Danske Lillebittebock slipper tredjesingle med tilhørende visuel og 3D-stærk video

Foto: Niels Dyrvig Wendelboe

Den danske undergrundsrapper Lillebittebock er tilbage med tredjesinglen “Fortabt” og slipper i samme ombæring farverig musikvideo med animeret touch.

Den sidste fredag i november starter ret godt ud, med nye toner fra den danske rapper Lillebittebock. Bag kunstnernavnet finder vi Adam Abbas Bock, der tidligere på året debuterede med den slagkraftige single “Spørgsmål”. I august måned udgav han det personlige, tunge nummer “40” der i dag bliver fulgt op af den sprøde tredjesingle “Fortabt”. 

På “Fortabt” er det et mere melodisk og guitarbåret baggrundstrack, som den unge rapper har strikket sammen, der desuden akkompagneres af kunstnerens genkendelige, beattunge hiphop-lyd.

Singlens visuelle rammer afspejler de mange kreative projekter som Lillebittebock boltrer sig i, sideløbende med sine musikalske kreationer. “Fortabt”-videoen er en farverig sag, hvor rapperen bevæger sig rundt i gadebilledet, mens et animeret væsen af og til dukker frem. Videoen er lavet i samarbejde med den New York-baserede 3D-animator Christopher Denton, der har baseret de animerede brudstykker på Lillebittebocks egne malerier.  

Der er massere af kreative elementer på spil i videoen, hvor alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, og selv de hvide bukser som Adam bærer i videoen, er et kunststykke i sig selv, lavet i samarbejde med den selvlærte streetwear-designer Emil Wæde.

Du kan gå på opdagelse i de nye “Fortabt”-toner og de tilhørende visuelle rammer, i videoen her: 

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com