fbpx

Danske Theo X bringer lækre weekend-vibes med singlen “You Don’t Wanna Dance”

Foto: Nanna Fredskov Andersen

Den københavnske pop-artist Theo X leverer lyden af din fredag aften, på det nye singleudspil “You Don’t Wanna Dance”.
Pas lige på! Her kommer altså et ret lækkert hit fra pop-snedkeren Theo X, der passer lige til weekendens party-playliste. Den københavnbaserede kunstner er i dag ude med trejdesinglen “You Don’t Wanna Dance”, der udkommer i kølvandet på de to 2018-tracks “Junkie Lover” og “Hey Chico”.
Med det nye nummer leverer Theo X stærkt dansegarante toner, som du næsten ikke kan sidde stille til – de stryger faktisk bare direkte ned i den taktfaste højrefod, mens hovedet bobber derudaf. Beatet er pulserende og tight, og sammen med Theo’s karakteristiske vokal byder nummeret på rigelige mængder disco. “You Don’t Wanna Dance” er et motiverende og positivt track, der ifølge multikunstneren, gerne skulle give lytteren et selvtillidsboost:
– Singlen handler om selvtillid. Jeg ville gerne lave en sang der fik folk til at have det godt med sig selv. Give dem den der oprigtige følelse af at tro på sig selv, og give dem selvtillid til at følge deres hjerte, også når det er svært. Sangen skulle gerne give folk lyst til at danse, eller bare støvsuge hele huset med sangen på repeat!
Selvtilliden, eller manglen på samme, er nemlig et vigtigt fokusområde for artisten:
Vi udstiller altid os selv med så ekstremt meget selvtillid! Alle steder. Men i virkeligheden går mange af os og føler os så små indeni, fordi vi ikke tør at gøre det der er rigtigt for os selv. Det tog mig 10 år at springe ud af skabet, og sige til verden at jeg er bøsse, fordi jeg ikke havde selvtilliden. Forhåbentligt kan denne sang inspirere andre til ikke at lave samme fejl. Du er kun dig selv og du er guddommelig smuk! – forklarer Theo X.
Både i ind- og udland går det ret godt for det københavnske artist, det blandt andet har varmet op for Anne Linnet til CPH Pride og har haft BBC til at premiere sin nye single.
Vi er ret begejstrede for de nye toner, og har helt sikkert tænkt os at holde et vågent øje med Theo X i fremtiden. Du kan give “You Don’t Wanna Dance”-singlen et lyt her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com