fbpx

Den danske duo WIINSTON teaser debutalbum med R&B-bangeren “angelina”

Foto: PR

Det danske pop-makkerpar WIINSTON langer denne fredag nye toner over disken, i form af singleudspillet “angelina” – et nummer der teaser duoens kommende debutalbum Midnight Rocket, som lander allerede fredag den 16. november.
Den danske R&B/pop-duo WIINSTON, der består af de to barndomskammerater Alfred Thomas og Daniel Richards, kickstartede i 2017 deres karriere med den solide debutsingle “Canada”. Efter en succesfuld rundfart på de sociale medier, strøg deres toner tværs over Atlanten og sikrede dem en pladekontrakt med ingen ringere end Capitol Records, og på fredag kan vi glæde os til at smide duoens debutplade på højtalerne.
Med “Angelina” fyrer gutterne for alvor op for den tilbagelænede mikstur af R&B og pop, der emmer af internationalt potentiale, og novembersinglen er det første ud af pladens i alt 15 numre.
Om “Angelina” fortæller WIINSTON:
– Hun er en vibe. En scene fra filmen, som handler om at skuffe en person grundet de fundamentale karaktertræk du besidder. Teksten siger “undskyld”, men produktionen siger “jeg gir ikke en fuck – jeg vil bare danse i slowmotion”. Det er sjovt at modsige sig selv på den måde. En trist sang, behøves ikke at være en trist sang.
Den dynamiske duo ønsker med deres debutalbum at skabe stærke visuelle rammer og oplevelser for lytteren:
– Det er blevet et lysbilledshow, baseret på det sidste halvandet år af vores liv. Hvert billede, som bliver projekteret, viser følelser, situationer samt relationer knyttet til den “rumrejse” vi har været på,” forklarer WIINSTON.
Gå på opdagelse i de nye “angelina”-toner her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com