fbpx

Den danske pop-artist Schultz & Forever teaser for kommende musikalske projekter med singlen “Dead But Alive”

Foto: Magnus Bach

Julen kommer en anelse tidligt i år! Den danske pop-snedker Schultz & Forever bringer en tidlig julegave, når han teaser kommende projekter med sin nye single.

Den danske synth-pop-artist Schultz & Forever langede tidligere på året det 80’er-pop-inspirerede debutalbum Grand Guignol over disken, og man må sige at manden bag, Jonathan Schultz, bestemt ikke hviler på laurbærene. Nu er artisten nemlig på banen med en tidlig julegave, når han i dag slipper førstesinglen “Dead But Alive”, som en teaser for kommende musikalske projekter i 2019.

“Dead But Alive”, der er lavet i samarbejde med Mads Risvang Muurholm (Waldo & Marsha, The New Spring), er et tilbagelænet lo-fi-track, der langsomt skvulper derudaf. Rigelige mængder af synth og rumklang samt melodiske basrundgange danner rammen for det lækre nummer, der toppes af med Jonathans luftige, rolige vokal.

Tematisk er nummeret en tung sag, der kredser om livets meningsløshed. Om “Dead But Alive” forklarer Jonathan Schultz:

– Sangen er en direkte fortælling om en jeg-fortællers relation til en junkie. Det er en kort fortælling om at føle sig mærket af livets meningsløshed, og derfor føle en trang til at våge sig selv ud i et mørkt og dystert miljø for at prøve grænser af. Fortælleren føler sig ligesindet med junkiernes dystre miljø, men må også erkende at det er med livet som indsats. 

Vi er ret begejstrede for den rolige og dybsindige “Dead But Alive”-surprise fra Schultz & Forever, og glæder os til de kommende musikalske projekter der er i vente. 

Du kan høre det nye nummer her:

Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com