fbpx

Den nye danske trap-artist Michael Williams er ude med sin første officielle single og tilhørende video

Foto: Nikolaj Gyldenløve

Michael Williams giver med debutsinglen “Gas” sit bud på, hvordan dansk trap kan lyde anno 2018.
Hvis man er en af de (allerede) tæt på 8.000 mennesker, der følger med på den nye danske rapper Michael Williams instagram-profil, har man den seneste tid kunne fornemme, at der nok var en video på vej – og ingen video uden et nummer. I går slog han et billede op fra filmoptagelserne sammen med en note om, at hans første single “Gas” i nat er landet på alle tjenester, og at videoen er fulgt efter i dag.
Det er den, og det er den største opfordring til at lægge arbejdet på hylden og holde tidlig weekend.
“Gas” er slang for marijuana, og det er ikke fordi teksten er meget dybere end det umiddelbare budskab: at Michael Williams har “gas”. Nummeret starter med et host, og så er vi ligesom igang.
Michael Williams allerede store følgerskare er imponerende, taget i betragtning at “Gas” er den første officielle single fra den unge rapper. Han finder stor inspiration i den amerikanske bølge af trap-musik, der i løbet af de seneste par år har domineret en stor del af hiphop-miljøet, og kombineret med et dansksproget tekstunivers, er Williams med til at bringe trappen til vores breddegrader.
Se Williams og hans venner lave rav i den i en ellers pæn og sober kontorbygning med ellers pæne og sobre kontormennesker i videoen nedenfor, som rapperen selv har været med til at udtænke, instruere og redigere:

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com