fbpx

FORPREMIERE: Lyt eksklusivt til de dugfriske toner fra danske DOULA

Foto: PR

Vi har i dag fået fornøjelsen af at forpremiere tonerne fra det dugfriske, musikalske projekt DOULA, der i morgen langer førstesinglen “What This Game Is All About” over disken.
Det danske elektropop-projekt DOULA er klar med de allerførste, spæde toner i form af debutsinglen “What This Game Is All About”. Singlen lander i morgen, men allerede nu kan du lytte til de sprøde toner eksklusivt hos os – og det anbefaler vi helt sikkert at du gør!
Bag kunstnernavnet finder vi singer/songwriter, og tidligere forsanger i new pop-gruppen Jetsi Kain, Frederik Gøtzsche. Med sit musikalske soloprojekt DOULA har den københavnsbaserede kunstner valgt at gå i en lidt anden retning, hvor synth og elektro-pop er de bærende elementer.
Frederik forklarer, at hans særegne lydunivers udspringer af en nysgerrighed, der kredser om, hvordan man kan “udtrykke ægte og menneskelige følelser igennem industrielle stålplader og elektroniske dioder”. Over tre år har Frederik oparbejdet et imponerende bagkatalog af intet mindre end 70 numre, hvoraf fem nøje udvalgte styks har banet sig vej til DOULA’s kommende første-EP.
Med “What This Game Is All About” bringer DOULA vellydende, legende toner. Beatet pulserer derudaf, basen går sin taktfaste gang, og rigelige mængder synth flyder afsted hen over nummeret. Mest iørefaldende er den kolde, industrielle og synth-tunge elektro-sound, der akkompagneres af Gøtzsches new wave-inspirerede vokalpræstation, der får tankerne til at stikke af til de gode gamle 80’ere.
Vi er ret begejstrede for det nye DOULA-projekt, og glæder os til at kunne smide den kommende EP på højtalerne. Indtil da kan du give “What This Game Is All About” et lyt her:
 

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com