fbpx

Fransk-britiske Sôra kaster lys over novembermørket med elektropop-perlen “Lifestorm”

Foto: Berrebictures

Den fransk-britiske sangerinde og producer Sôra udgav i fredags endnu en genreblandende perle, singlen “Lifestorm”, forud for hendes kommende og mest ambitiøse udgivelse til dato – EP’en Number One, der ser dagens lys fredag den 23. november. 
Lige fra barns ben har fransk-britiske Sôra været draget af kunst og musik, og har derfor dedikeret meget af sin tid til sang, dans og klaver. I sine kreative udfoldelser er hun stærkt inspireret af et væld af forskellige genrer, lyde og ikke mindst kunstnere, såsom hiphop-guruen Kendrick Lamar, popprinsen Justin Timberlake og den jazzede soul-darling Erykah Badu. Dog kan hendes egen lyd bedst beskrives som en sprød sammenblanding af artister som FKA Twigs, CocoRosie, Tove Lo og My Brightest Diamond. Så kan man vist ikke gå helt galt i byen, hva’?
Tidligere på året var Sôra ude med det ekstremt fængende, overraskende og nuancerende “Sakura”-nummer, der i fredags blev fulgt op af singlen “Lifestorm” – endnu en genreblandende perle, der gør det meget svært at udholde ventetiden på sangerindens kommende EP, Number One, som vil pryde alle streamingtjenester fra den 23. november.
Med Sôras fløjlsbløde vokal og hypnotisk plingende lydeffekter, som kort efter får selskab af et taktfast beat, sendes “Lifestorm” afsted, og udfolder sig til et boblende, dagdrømmende univers, der giver lytteren rum og tid til at fordybe sig i tanker om livets mange finurligheder. Om fredags-nummeret fortæller Sôra:
– “Lifestorm” is a very metaphorical song I wrote a few years ago. It’s about turns you take or not take, about things that can change your life like meeting someone or music, in my case. This Lifestorm I’m talking about is very positive! I really hope you’ll try and have the chance to live yours.
Varm dig på det nyeste udspil fra Sôra herunder, mens du filosoferende kigger ud på det efterårsprægede novemberlandskab.

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com