fbpx

Imperial Daze bringer lækre indie-toner til din torsdag eftermiddag

Foto: PR

Imperiale Daze ved lige hvordan din torsdag eftermiddag bør lyde! Den London-baserede gruppe er på banen med den vellydende indie-single “Man Out of Myself”. 
Den multinationale indie-kvartet Imperial Daze er på banen med nye toner, i form af november-singlen “Man Out of Myself”. Gruppen, der har medlemmer fra både Argentina, Frankrig og England, producerer deres musik i den sydlige del af London. I starten havde gruppen intentioner om at brygge reklamemusik sammen, hvilket da også blev en økonomisk hjælp til at udleve musikdrømmen. Her fik firkløveren muligheden for at opbygge deres eget studie, hvor de forvandlede en gammel åle-fryser, nær den famøse Tower Bridge, til det såkaldte “The Electric Eel Recording studio”, hvor det nye nummer altså er indspillet.
De fire gutter kickstartede i 2017 deres musikalske karriere med singlen “All On Me”, stærkt efterfulgt af debut-EP’en Solid Fair EP fra samme år. Tidligere på året slap gruppen 2018-singlen “Always Settling”, der nu er fulgt op af mandagens udgivelse af “Man Out of Myself”.
Det er en varm bølge af vellyd der rammer os på gruppens nye indie-single. Beatet er tight, bassen går sin gang og guitaren leverer et solidt, melodisk fundament, og de skønne indierock-tunes toppes af med forsangerens sprøde, legende vokal.
Vi er ret begejstrede for den multinationale gruppe, og anbefaler klart, at du giver den nye single “”Man Out of Myself” et lyt her.

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com