fbpx

Kwamie Liv er på gaden med sit længeventede debutalbum

Foto: Taj Francois

Den danske pop-darling Kwamie Liv har sluppet det længeventede debutalbum Lovers That Come and Go.
Vi har ventet i spænding på debutalbummet fra den dansk-zambianske sangerinde Kwamie Liv – og nu er det her. Hun debuterede i 2014 med EP’en Lost in the Girl, og har efterfølgende leveret en lind strøm af lækre singler, heriblandt “Higher”, “Pleasure This Pain” og “Perfect Grace”. I oktober teasede hun debutalbummet med singlen “New Boo”, der udgør ét af de 12 numre på Lovers That Come and Go.
Albummet tager sit udgangspunkt i Kwamie Livs egne oplevelser, erfaringer og liv, med et musikalsk univers der blandt andet cirkler omkring kontraster, tilbageblik og fremsyn og forlist kærlighed. Den unge sangerinde stormer frem på danske musikscene, og har høstet stor anerkendelse i både ind- og udland. Mon ikke det fortsætter med et fuldlængde album i bagagen.
Den danske pop-komet har tidligere gæstet festivaler som Roskilde, Heartland og Haven, og i weekenden giver artisten sin første, eneste og udsolgte efterårskoncertkoncert på Hotel Cecil.
Vi er mange der har glædet os til at smide det nye album på højtalerne – det kan du også gøre her :

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com