fbpx

Lana Del Rey og A$AP Rocky spiller på Tinderbox 2019

Foto: Lana Del Rey // Neil Krug

I går blev det annonceret, at Swedish House Mafia giver koncert på Tinderbox 2019 . I dag udvider den fynske festival deres lineup med både danske og internationale navne, heriblandt de to amerikanske superstjerner, Lana Del Rey og A$AP Rocky.
Som en tidlig julegave tog Tinderbox i går hul på annonceringen af næste års line up, og lagde stærkt ud med de svenske EDM-konger, Swedish House Mafia. I dag fortsætter de fynske festivalfolk gaveregnen, og smider yderligere otte navne i puljen. Det drejer sig blandt andet om det keltiske punk-band Dropkick Murphys og den amerikanske rapper Macklemore, men også den amerikanske sangerinde Lana Del Rey og Harlem-rapperen A$AP Rocky er i dag blevet føjet på 2019-plakaten.
Siden debuten i 2012, har megastjernen Lana Del Rey udgivet fire albums, hvor hun skaber et helt særegent, dragende popunivers af sensuel triphop og drømmende noir-pop. Del Rey har for nyligt luftet nyheden om, at der er et nyt, større udspil på vej i 2019, så mon ikke, at hun vil præsentere et par nye perler for festivalfolket i Tusindårsskoven til sommer? Uanset hvad vil sangerinden, der ikke har givet en dansk koncert siden 2014, uden tvivl være en yderst kærkommen gæst på Tinderbox, når hun indtager scenen med både nye og ældre numre, som for eksempel “Lust For Life”, “Summertime Sadness” og “Video Games”.
Ligesom Lana Del Rey, har Harlem-rapperen A$AP Rocky heller ikke givet koncert på dansk jord siden 2014, men det bliver der heldigvis også lavet om på til næste sommer. Her vil han være klar til at fyre op under floor med sit sprøde hiphop-univers, og formentlig få publikum til at kaste håndtegn til både gamle og nye hits som eksempelvis “F**kin’ Problems”, “PICK IT UP” og “Praise The Lord”. Publikum skal dog nok også forberede sig på at få kridtet danseskoene, for i sidste uge udgav rapperen et spændende nyt nummer, nemlig den dansable “Sundress”, som vi inkluderede på Ugens Uimodståelige – et psykadelisk, groovy track, co-produceret af Danger Mouse, og bygget op omkring et sample af Tame Impalas “Why Won’t You Make Up Your Mind?”.
Men det er ikke kun internationale artister, der fra i dag af pryder 2019-plakaten. Tinderbox har nemlig også føjet fire danske navne til programmet. Det drejer sig om de tre hiphop-giganter, L.O.C., Suspekt og Benal, og den elektroniske kunstner, Lydmor.
Om de mange, spændende annonceringer fortæller talsmand for Tinderbox, John Fogde:
– Jeg tror ikke, at vi i festivalens 5-årige levetid har startet ud med at offentliggøre en så stærk buket af navne. Det var noget af et scoop at kunne sætte et verdensnavn som Swedish House Mafia på plakaten i går, og vi er også enormt begejstrede over, at Lana Del Rey og A$AP Rocky har takket ja til at spille Tinderbox. Det er kæmpestore navne at kunne sætte på vores plakat, og så er vi jo kun lige begyndt. Så der er masser at glæde sig til.
Ovenpå de to første annonceringer, ser det foreløbige program for Tinderbox 2019 ud som følgende:
A$AP Rocky // Benal // Dropkick Murphys // L.O.C. // Lana Del Rey // Lydmor // Macklemore // Suspekt // Swedish House Mafia.
Tinderbox 2019 løber af stablen fra den 27. til 29 juni, og som altid foregår det i Tusindårsskoven i Odense.
Får du svært ved at vente helt til sommer, kan du varme op med A$AP Rocky herunder:

… Og den seneste perle fra Lana Del Rey her:

Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com