fbpx

London-rapperen Little Simz slipper attitudefuld film-noir til “BOSS”-singlen

Foto: Jack Bridgland

Den britiske hiphop-komet Little Simz er tilbage med attitudefuld musikvideo til september-singlen “BOSS”.
I september måned blæste den britiske rapper Little Simz os bagover med sin slagkraftige “BOSS”-single. Nu er den 24-årige hiphop-artist tilbage med en attitudefuld opfølgning på nummeret, i form af en tilhørende sort/hvid-video, lavet i samarbejde med instruktør Jeremy Ngatho Cole. Bag kunstnernavnet Little Simz finder vi Simbi Ajikawo, der lige nu stormer frem på den internationale hiphopscene. Den unge artist har allerede adskillige EP’er og albums i baggagen, hvor især Stillness in Wonderland-pladen fra 2017 høstede en solid portion anerkendelse i musikbranchen.
I sit lydunivers leverer Little Simz en mikstur af hiphop, soul, R&B og jazz, og hendes sprøde toner har blandt andet imponeret hit-mastodonter som Lauren Hill og Kendrik Lamar. Derudover kan den Londonbaserede artist skrive et samarbejde med verdenskendte Gorillaz på CV’et, hvor hun blandt andet har medvirket på Humanz-pladen og har joinet en af deres omfattende verdensturnéer.
Statement-singlen “BOSS” fik sin premiere i HBO-serien “Insecure” i september måned, og nu følger Little Simz op på hiphop-bangeren med film-noir æstetik af høj kaliber.
Om musikvideoen forklarer instruktør Jeremy Ngatho Cole:
– Til “BOSS” ville jeg gerne lave noget med Simz, der virkede umiddelbart og slående uden de helt store effekter. På tracket er Simz’ levering i centrum så det ville jeg også have i centrum for videoen. Den skulle være helt klassisk. Vi skød på 16mm digitalt og på bånd, så æstetikken var simpel men stadig klar.
Se “BOSS”-videoen her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com