fbpx

M.I.L.K.: Tre numre jeg hører på repeat

Foto: PR

I fredags langede danske M.I.L.K. det nye “Time For Reinvention”-hit over disken – en pop-basker lavet i samarbejde med den franske hiphop-artist Nemir. Er du, ligesom os, nysgerrig på hvilke tre numre den københavnske artist hører på repeat for tiden, kan du læse med her.
Vi har tidligere kastet lange blikke efter den danske pop-snedker M.I.L.K., senest i fredags hvor vi havde svært ved at skjule vores begejstring for de nye toner. Her har den københavnske sanger slået sig sammen med den franske hiphop-komet Nemir, i udarbejdelsen af “Time For Reinvention”-singlen, der bringer et tiltrængt boost af eksotisk sommervarme midt i novemberkulden.
Bag kunstnernavnet finder vi den København-baserede artist Emil Wilk, der tilbage i 2016 kickstartede sin karriere med den stærke debutsingle “Following the Sun” efterfulgt af debut-EP’en A Memory Of A Memory Of A Postcard. Han er senest aktuel med 2018-EP’en Maybe I Love Kokomo, og nu altså også det forførende, tilbagelænede kalypso-feast “Time For Reinvention”. Har du ikke allerede hørt de nye toner, anbefaler vi, at du smider det på højtalerne straks!
I forbindelse med singleudspillet har vi taget os en lille snak med M.I.L.K., der fortæller hvilke tre numre, han lige nu hører på repeat – og hvorfor. Læs hans svar og hør eller genhør numrene lige her.

Rex Oranage County + Benny Sings: “Loving is Easy”

Jeg har hørt den her sang sååååå meget det sidste år. Det er min under-bruseren-om-morgenen sang. Benny Sings er en lidt sjov studietype fra Holland, der både udgiver sin egen musik og producerer med andre. Og den her har han så lavet med Rex Orange County, der laver de her helt naive jazz-hiphop-agtige-popsange. Man kan kun blive glad. Det lyder som noget der har eksisteret altid. Det er det jeg tror jeg elsker allermest ved Benny Sings’s produktioner; det lyder som klassikere, men er alligevel kontemporære og relevante i i produktionerne.

Jungle – “Casio”

Jeg har fulgt Jungle fra start og været stor fan. Men det her er lidt anderledes end de andre ting, der er mere vokal-stacket. Og det kan jeg vildt godt lide. Man har en fornemmelse af en “forsanger” i versene og så det mere jungle-agtige “lead-kor” i omkvæd – normalt er det bare kor hele vejen. Og så er beatet bare super sex.

Toi Et moi – “Paradis”

Det bedste, bedste, bedste kørenummer. Riviera-vibes og good times.

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com