fbpx

Mick Jenkins annoncerer hæsblæsende forårskoncert på dansk grund

Foto: Josef Adamu

Så er der godt nyt til fans af det amerikanske hiphop-talent Mick Jenkins! Den Chicagobaserede artist har netop annonceret, at han til foråret svinger ind forbi de danske breddegrader, når han gæster det aarhusianske spillested VoxHall den 7. marts.
De første ti år af barndommen tilbragte den amerikanske rapper Mick Jenkins i og omkring Huntsville, Alabama, hvor han fik et særligt indblik i det at være “outsider” i det amerikanske system. Artisten er sidenhen faldet til i Chicago, hvilket især har præget hans kredsen om de mere følsomme emner samt hans karakteristiske slang-forbrug. Artisten giver os derfor en guidet tour igennem amerikanske problematikker, hvor han tilbyder forskellige perspektiver.
Den unge artist debuterede i 2014 med albummet The Water (S), og har siden langet hele tre albums over disken. Han er senest aktuel med 2018-pladen Pieces of a Man, hvor han leverer en mikstur af hiphop og jazzet soul. Albummet hylder den amerikanske jazz/soul-poet Gil Scott-Heron, der flere gange er blevet fremhævet som den unge hiphoppers musikalske gudfar.
Der er lagt i kakkelovnen til hiphop af høj kaliber, når den poetiske rapper Mick Jenkins lægger vejen forbi Aarhus. Inden da kan du varme op til den dystre hiphop-banger “Rigatoni”, som er kommet til livs i et svedigt samarbejde med Ursa the Chef og som landede i sidste måned:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com