fbpx

P6 BEAT løfter sløret for de to første acts til P6 BEAT Rocker

Foto: Agnete Schlichtkrull

P6 BEAT annoncerede tidligere på måneden, at de den 19. januar 2019 slår dørene op for syvende og sidste omgang P6 BEAT Rocker – et arrangement hvor musikelskere med hang til alternative, indie og rock bliver inviteret indenfor til en aften i radiokanalens univers.
Sløret er løftet for aftenens to første acts, hvor Speaker Bite Me og KAKKMADDAFAKKA er blevet føjet til plakaten. Vi skal helt tilbage til 1997 for at finde debutalbummet Inner Speed fra den københavnske kvartet Speaker Bite Me, der i 1998 blev fulgt op af Smukke Kvinder Med Kærlighedskort-pladen. Gruppen langede tidligere på året Future Plans-albummet over disken, efter en 11-års lang pause fra hinanden. De er leveringsdygtige i en mikstur af artrock, indie og avantgarde og er tidligere blevet sammenlignet noise-rockbandet Sonic Youth.
Derudover er den norske gruppe KAKKMADDAFAKKA annonceret som én af de otte artister, der skal optræde på P6 BEAT Rocker til januar. De norske gutter, som vi i sommers var så heldige at stille et par spørgsmål, debuterede i 2004 med EP’en Already Your Favorite EP. De er senest aktuelle med 2017-albummet Hus, og vil ganske sikkert bringe et farverigt og legende lydunivers med til Koncerthuset.
P6 BEAT lægger godt fra land med annonceringen af de første gæsteoptrædender Speaker Bite Me og KAKKMADDAFAKKA.
 

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com