fbpx

P6 BEAT Rocker annonceres for syvende og sidste gang

Foto: Agnete Schlichtkrull

Er du kernelytter af P6 BEAT, eller er du generelt bare vild med alternativ- og indierock, bør du se med her! Den 19. januar har du mulighed for at komme et smut med bag om studiet, når P6 BEAT Rocker for syvende og sidste gang finder sted. 
For syvende gang slår Koncerthuset dørene op for P6 BEAT Rocker – et arrangement hvor musikelskere med trang til det alternative, indie og rock bliver inviteret indenfor til en aften i radiokanalens univers. Her bydes der på vellydende toner fra kunstnere fra både ind- og udland, når kanalens playliste vækkes til live foran publikum.
På trods af, at P6 BEAT måtte lide under DR’s seneste nedskæringer, og dermed blev en kanal med udløbsdato, har de passionsdrevne bagmænd alligevel valgt at afholde arrangementet. Ønsket om at kunne give deres trofaste lyttere en uforglemmelig aften i musikkens tegn skinner tydeligt igennem, med et program der når omkring otte forskellige artister samt en række af spændende overraskelser. De 8 acts vil blive afsløret løbende, over det næste stykke tid.
Det lader til, at der er musikalske lækkerier under opkog, når P6 BEAT Rocker løber af stablen den 19. januar!

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com