fbpx

PREMIERE: Danske Lemon Love bringer drømmerock og syrlig kærlighed på debutsinglen “Don’t Say”

Foto: Nadia Von Rikka

Fredag formiddag står i rockens tegn, hvor vi premierer den dugfriske førstesingle “Don’t Say”, fra den spirende københavner-trio Lemon Love.
Vi lægger stærkt ud på sådan en hæsblæsende fredag formiddag, hvor streamingtjenesterne flyder over med nyt og spændende musik. Vi har nemlig fået fornøjelsen af at premiere de spæde toner fra den københavnske poprock-trio Lemon Love, der i dag debuterer med førstesinglen “Don’t Say”.
Bag kunstnernavnet gemmer sig de tre gutter Frederik Milland (vokal/bas), August Andersen (guitar/keys) og Louis Gjerrild (trommer), der er leveringsdygtige i, hvad de selv kalder “berusende guitar-pop”. I ønsket om at indfange glimt af ungdommens længsler, drømme og håb, har trioen ufortrødent kastet sig ud i at skabe melodisk og dybfølt musik, hvilket i denne omgang har resulteret i førstesinglen “Don’t Say”.
De rockede toner er dejligt forfriskende i disse tider, hvor musikbranchens lydunivers nærmest flyder over af elektronisk musik (som selvfølgelig også byder på massere af lækkerier). Med Lemon Love træder vi lige et par skridt tilbage, og hylder det klassiske rockband-format – og hurra for det!
Med “Don’t Say” serverer københavner-gruppen altså en gedigen rocklyd, hvor den vandrende bas, de melodiske guitarriffs og trommernes pulserende beat bærer nummeret fremad, mens Frederiks insisterende – og samtidigt drømmende – vokal giver nummeret kant og en snært af syrlig kærlighed.
Der er potentiale i luften, når tonerne fra Lemon Love flyder ud af højtalerne. Du kan høre “Don’t Say”-singlen lige her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com