fbpx

Svenske Delsbo Beach Club lufter deres talent med vellydende tredjesingle

Foto: Jepser Jonason

Kender du ikke allerede Delsbo Beach Club, bør du følge med her! Den svenske gruppe teaser deres talent med den dugfriske novembersingle “Something’s Over”.
Vi fortsætter tirsdagen med lækre indie-toner – denne gang fra mere nordlige breddegrader. Den Stockholmbaserede gruppe Delsbo Beach Club debuterede i oktober 2017 med singlen “All The Way Home”, der i år blev fulgt op af andensinglen “Talking In My Head”. Nu er gutterne på banen med det tredje singleudspil “Something’s Over”, der er lidt af en “Fuzzy indie pop”-genialitet, hvis du spørger os.
Det dynamiske nummer “Something’s Over” byder på pulserende trommer, loopende og bølgende guitarriffs og forvrængede guitarsoloer, der eskalerer i rigelige mængder vellydende instrumentalsekvenser. Mest iørefaldende er forsanger Erik Björklunds tilbagelænede – men markante – vokal, der svævende indhyller og afrunder nummeret.
Om tredjesinglen forklarer Erik:
– The song is about when people think they have the right to judge whether relations between other individuals (love/friendship) are good or bad, even though they don’t have anything to do with that relation or those individuals.
It addresses what happens when two people are on different emotional wavelengths and have to break off their relation and other people choose to totally condemn one of them based only on their own perception about the situation not feeling good.
– This is something that I believe happens way too often and obstructs people from growing as persons and creates unnecessary barriers between people living together in this world.
Delsbo Beach Club løfter desuden sløret for deres kommende debut-EP, som forhåbentlig lander i starten af det nye år. Du kan give “Someting’s Over” et lyt her:

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com