fbpx

The Japanese House annoncerer debutalbum og slipper den nye sprudlende single “Follow My Girl”

Foto: PR

Debutalbummet har fået titlen ‘Good At Falling’ og er ude den 1. marts 2019 via Dirty Hit (bl.a. The 1975, Wolf Alice, Pale Waves). 
Vi har glædet os ret meget til denne her nyhed. Britiske Amber Bain, aka The Japanese House, har været rundhåndet med EP’erne, siden den første, Pools to Bathe In, landede i foråret 2015. Med tre efterfølgende EP-udgivelser har et fuldlængde været længe ventet, og nu er ventetiden altså ovre… eller, det er den til marts, når albummet lander.
Good at Falling er produceret af Amber Bain selv, BJ Burton, som blandt andet har arbejdet med Bon Iver og Low, og The 1975’s George Daniel. På albummet finder du blandt andet lead singlen “Lilo”, som udkom i slutningen af september, og så dagens nye singleudgivelse “Follow My Girl”. Nummeret er mere upbeat end tidligere skæringer, uden at dog er på bekostning af den drømmende og atmosfæriske feel, som gennemsyrer The Japanese House’ produktioner.  Lyt selv:

Good At Falling er resultatet af en række demoer, Bain indspillede på sin laptop fra sin bopæl i London, og udfærdigelsen af dem er sket med de to samarbejdspartnere i både Wisconsin, Oxford og Bruxelles. Albummet bliver et både mere personligt og skrøbeligt udspil end tidligere.
De her sange er helt klart mere direkte, udtaler Bain i pressemeddelelsen og fortsætter: Albummet har meget mere af mig i sig, så det giver mening. 
The Japanese House har fået meget ros for sine tidligere udgivelser, og det har ført hende til de helt store arenaer i UK med labelmates The 1975, og givet hende en plads på BBC’s prestigefulde ‘Sound Of’-liste i 2017. Vi havde hende også på vores liste over artister, man skulle holde øje med i 2017, og alt tyder på, at det er noget, du skal fortsætte med i fremtiden.
The Japanese House giver koncert i Lille VEGA den 23. januar 2019 som led i en omfattende Europa-turné. Hvis du vil lære den britiske sangerinde og producer bedre at kende, kan du læse det interview, vi lavede med hende i forbindelse med sidste års visit i København. Læs med her.

Good at Falling tracklist:


1. went to meet her (intro)
2. Maybe You’re the Reason
3. We Talk all the Time
4. Wild
5. You Seemed so Happy
6. Follow My Girl
7. somethingfartoogoodtofeel
8. Lilo
9. Everybody Hates Me
10. Marika Is Sleeping
11. Worms
12. f a r a w a y
13. i saw you in a dream

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com