fbpx

TV-aktuelle Shy Shy Shy er på banen med følsom tredjesingle til DR3’s “Doggystyle”-serie

Foto: Lasse Steinmetz

Den danske indie-duo Shy Shy Shy er på banen med det trejde singleudspil “Joyride” til DR3’s nye serie “Doggystyle”.
Vi har tidligere kastet kærlighed efter den københavnske indiepop-duo Shy Shy Shy, siden de i 2014 charmerede sig ind på os med fløjte-hittet “Do Not Ask”. Nu har den musikalske duo, bestående af Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard, gang i nye og spændende projekter, som nogle af de opmærksomme serie-hajer måske allerede har lagt mærke til.
“Do Not Ask”-singlen blev i 2014 fulgt op af en tilhørende musikvideo, lavet i samarbejde med Anna Emma Haudal. Nu har de to parter endnu engang stukket hovederne sammen om et projekt, hvor Shy Shy Shy leverer musikken til den nye DR3-serie “Doggystyle” instrueret af Haudal.
Tilbage i oktober skrev vi om musikvideoen til det første singleudspil “Sober” og duoen har efterfølgende langet “Doggystyle”-singlen over disken, der er titelnummeret til den aktuelle TV-serie. I fredags slap de så tredjesinglen “Joyride”, der ligesom de forrige numre, også indgår i projektet.
Om samarbejdet forklarer Shy Shy Shy:
– Vi var virkelig glade for vores første samarbejde med Anna Emma Haudal, og siden har vi flere gange snakket om at tage samarbejdet op igen. Da hun ringede i foråret og inviterede os til at skrive titelsangen til hendes nye TV-serie, sagde vi derfor ja med det samme. Vi skrev forskellige bud og sendte til Anna Emma og krydsede fingre for hun kunne lide en af dem. Hun elskede dem alle sammen og derfor endte vi med at indspille hele tre sange til serien.
På “Joyride” leverer Shy Shy Shy et anderledes og komprimeret lydbillede, hvor Astrids fine, skrøbelige vokal akkompagneres af rolige, bløde guitarstrøg og et drys af synth. Hele herligheden eskalerer, når der slutteligt tilføjes taktfaste trommer og skrues op for synthen. Astrid forklarer, at nummeret er skabt til en ganske særlig scene i serien, hvor hovedpersonen virkelig er nede og skrabe bunden:
– Vi ville gerne skrive en smuk og sørgmodig sang om at have det af helvede til, men samtidig ville vi også gerne illustrere det kaos, der udspiller sig inden i kroppen.
Følger du med i DR3-serien kan du måske spotte de sprøde Shy Shy Shy-toner. Ellers kan du høre “Joyride”-singlen lige her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com