fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 46

Foto: WIINSTON // PR

Ugens Uimodståelige er vores bud på de svedigste nye sange udgivet inden for den seneste uge af artister fra både ind- og udland, store som små, indie og etablerede. Om du er til pop, hiphop, rock, elektronisk eller et eller andet midt imellem, så er der forhåbentligt guf at hente på playlisten.

WIINSTON – ”rational”

Det er ingen hemmelighed at vi har set os lune på den danske pop-duo WIINSTON, og i dag er de endelig på gaden med det debutalbumet Midnights Rocket. Vi har dykket ned i pladen og har fisket “rational”-singlen frem til vores playliste. Alfred Thomas og Daniel Richards er gutterne bag den succesfulde duo, hvis musik er strøget direkte over Atlanten og har sikret dem en pladekontrakt med ingen ringere end Capitol Records. På “rational” serveres en tilbagelænet R&B-vibe, der er karakteristiske for den københavnske gruppe, og nummeret er derfor selvskrevet som en af ugens uimodståelige.
 

Harker Moon – ”Muma Says”

Vi har allerede slået et slag for de lækre Harker Moon-toner, men “Muma Says”-singlen skal lige have lidt mere spotlight. Vi har tidligere fremhævet frontfigur Tommy Down som vores Ugens Upcoming, men nu har briten altså kastet sig over det nye musikalske projekt Harker Moon sammen med fire andre gutter – og det er vi ret glade for her på redaktionen. “Muma Says”, der er kvintettens debutsingle, byder på swing-trommer, emotionelle og melodiske instrumentalsekvenser og Tommys smækre, hæse og soul’ede vokal. Et lækkert mikstur af soul, crooner og indierock, hvis du spørger os.
 

IDA KUDO – “Gold”

Den dansk-japanske sangerinde IDA KUDO stryger direkte ind på listen, med det dugfriske elektropop-nummer “Gold”. De nye toner er hovedsinglen på den kommende EP med samme navn, som vi glæder os til at kunne smække på højtalerne. Sangerinden, der tilbage i april måned blev fremhævet som vores ugens upcoming, sørger for at krydre playlisten med pulserende og dansegarante elektro-beats. Derudover har nummeret fået et drys af eksotiske, østlige elementer, hvilket er typisk for københavner-kunstnerens lydunivers.
 

Ellers tilføjet:

Nicholas Skirl – ”I’m Done”
Soul Island – ”Neon Vision”
Mumford And Sons – ”Beloved”
Hozier – ”Movement”
GENTS – “Emotional Facelift”

 

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com